psoe

A continuació us presentem les persones que formen part de la candidatura del PSPV – PSOE per a les eleccions municipals del pròxim dia 24 de maig.

Un equip preparat, format, amb experiència de govern, amb vocació de servei públic, i amb il·lusió i força per continuar amb la tasca de fer de Sant Mateu un lloc cada dia millor per a tots i per a totes.

 1. Ana Besalduch Besalduch. 42 anys. Llicenciada en Dret i Advocada.
 2. Ivan Cristóbal Esteller Tena. 32 anys. Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració. Màster en Comunicació Política. Postgrau en Dret Local i Secretari d’Ajuntament.
 3. Lledó Pascual Montañés. 28 anys. Llicenciada en Dret. Opositora a funcionària d’Administració Local amb habilitació de caràcter nacional.
 4. Marc Esteller Cano. 35 anys. Enginyer Industrial i Professor d’Institut de Tecnologia.
 5. Amparo Granell Cano. 38 anys. Treballadora de Correus.
 6. Roberto Carlos Giner Montañez. 35 anys. Llicenciat en Ciències del Treball. Diplomat en Turisme. Màster en Qualitat, Mediambient i Salut Laboral. Cicle Superior d’Administració i Finances.
 7. José Joaquin Cano Meseguer. 43 anys. Administratiu en Administració i Direcció d’Empreses. Treballador del sector agrari.
 8. Maite Segarra Prades. 39 anys. Cicle Mitjà i Superior d’Administració i Finances. Joiera.
 9. Carlos Pascual Granell. 22 anys. Cicle Mitjà i Superior d’Administració i Finances.
 10. Manel Subirats López. 43 anys. Cicle Mitjà d’Administració i Finances. Comercial.
 11. José Antonio Hortelano Roda. 53 anys. Preparador físic fitness i professor de Ball per la Federació Espanyola d’entrenadors personals i fitness.

En aquest moment de dificultats i incerteses que estem travessant, amb una crisi econòmica que perdura en els seus efectes i amb els recursos públics limitats, Sant Mateu necessita al capdavant persones preparades, amb experiència i amb capacitat política per enfrontar els reptes de present i de futur; persones que duguen a terme una gestió responsable dels diners de tots caracteritzada per la seriositat i el rigor; un equip humà que es bolque cada dia a treballar pel poble amb il·lusió i energia, que escolte els veïns i les veïnes, que estiga amb ells, i que faça de les seues inquietuds i els seus anhels el centre de l’acció municipal.Perquè gestionar l’interés general de tot un poble és diferent a treballar per l’interés privat, i ara més que mai, fan falta persones amb aquesta vocació de servei públic que posen l’interés dels santmatevans i les santmatevanes per damunt de qualsevol altre.

La nostra candidatura combina renovació i experiència, amb nous candidats que volen aportar les seues idees i les seues ganes de treballar per Sant Mateu, i amb persones amb experiència de govern que han tingut el privilegi democràtic de dirigir l’Ajuntament de Sant Mateu durant els últims 4 anys amb la realització d’una tasca intensa que us presentarem properament.

Entre tots hem iniciat una etapa d’il·lusió i de dinamisme al nostre poble, −tot i el deute enorme que ens vam trobar quan vam arribar a l’Ajuntament i la gran quantitat de recursos que deu la Generalitat−, que confiem continue després del 24 de maig en un context en què es preveu un canvi de govern a la Generalitat Valenciana de la mà del nostre company i amic Ximo Puig, −que ha estat alcalde i que coneix la problemàtica dels municipis−, amb què treballarem junts per construir el millor Sant Mateu, i per retornar la dignitat a les institucions valencianes, tan malmesa en els últims temps.

anaximo

Una sintonia amb València que, amb la relació estreta que uneix la nostra candidata Ana Besalduch amb Ximo Puig, ha de fer que aconseguim reptes tan elementals com la Residència de la tercera edat, que totes les persones que han estat esperant durant anys la prestació per la dependència puguen cobrar les ajudes, que els Ajuntaments ingressem tot el que ens deu la Generalitat, o que frenem les retallades en l’educació pública amb la devolució del Cicle d’Administració i Finances que el PP ha suprimit de l’Institut de Sant Mateu, entre molts altres aspectes.

I no és casualitat que 5 dels nostres candidats hagen cursat els estudis d’Administració i Finances, la major part d’ells a l’Institut de Sant Mateu, amb la qual cosa reforcem més si cap aquesta reivindicació perquè, contràriament al que diu el Govern de la Generalitat, la formació professional en aquesta branca té i tindrà sortides.

Així mateix, cal indicar que aquest equip humà defensa i defensarà amb fermesa el manteniment dels Ajuntaments i la recuperació de competències municipals per fer del nostre poble una entitat local més forta cada dia, davant de propostes d’altres formacions polítiques que defensen la supressió i la fusió dels Ajuntaments de menys de 5.000 habitants.

Volem un Sant Mateu en positiu en què els regidors es deixen la pell a fer realitat les iniciatives dels veïns, les veïnes, i les associacions del poble. Volem continuar treballant per un Sant Mateu dinàmic i viu; pel poble de les oportunitats per viure i conviure; per la Vila i Cap del Maestrat. I és per tot això que

VOLEM COMPTAR AMB VOSALTRES

EL FUTUR DE SANT MATEU ESTÀ A LES VOSTRES MANS

Amb tu… Guanya Sant Mateu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>