joves

Benvolgut/da,

Em dirigisc a tu en nom de tots els companys que formem la candidatura del PSPV – PSOE per a les eleccions municipals del dia 24 de maig per traslladar-te el nostre desig que participes en aquestes eleccions, perquè del teu vot i de la teua veu depén el futur de Sant Mateu per als propers 4 anys.

Ara fa justament una legislatura, vam iniciar el canvi que Sant Mateu necessitava amb el suport majoritari del poble i, per primera vegada en la història, es va crear al nostre municipi una Regidoria de Joventut que ha atorgat entitat pròpia i diferenciada a la política orientada als joves en l’àmbit de l’Ajuntament de Sant Mateu.

Amb aquest objectiu, una de les primeres iniciatives que vam adoptar en arribar-hi, va ser la de desplaçar-nos fins la ciutat de Lleida per participar en unes jornades en què, al voltant de 30 responsables municipals, vam posar en comú experiències en matèria de Joventut que ens han servit per definir la política de Sant Mateu adreçada als nostres joves.

Actuacions com ara la posada en funcionament del bus de la marxa; l’ampliació del número de beques formatives destinades als joves; la implantació de l’Aula Mentor com a plataforma per realitzar cursos de formació en diferents àmbits; el suport a projectes de final de carrera o de cicle realitzats per joves del poble que han versat sobre Sant Mateu; la creació de l’Oficina d’Informació Juvenil situada a la biblioteca municipal per traslladar informació sobre diferents temes com ara l’oci, la formació, l’ocupació, entre d’altres; l’impuls del concurs literari l’Òliba Romancera i del concurs científic i tecnològic a l’ Institut de Sant Mateu per a contribuir al foment de la lectura, l’escriptura i la imaginació dels nostres joves; o l’aprovació del Reglament de Participació Ciutadana que possibilita que també les persones més joves, bé de manera individual o col·lectivament, plantegen les seues inquietuds i participen més activament en la vida local.

Aquests són alguns dels exemples que acrediten que la Joventut ha tingut un paper rellevant en l’àmbit de l’acció del govern municipal durant aquests anys.

Una vegada traçat el camí, ara és l’hora d’intensificar-lo i ampliar-lo, i és per això que comptem amb persones molt actives disposades a treballar de manera intensa durant els propers anys amb la gent jove i per a la gent jove, per arreplegar les seues iniciatives i propostes, i per dur-les a terme des de l’Ajuntament.
En aquest cas, em referisc a les persones més joves que integren la llista com ara Lledó i Carlos que seran els que, −si aconseguim renovar la confiança del poble de Sant Mateu a les eleccions municipals−, portaran el pes de la Política de Joventut a Sant Mateu.

Així, crearem el Consell Assessor de la Joventut com a òrgan de participació dels nostres joves en la generació d’idees per dur a terme la política que la gent jove necessita.

Implementarem una enquesta i un estudi d’opinió entre els nostres joves per analitzar amb profunditat els temes que els preocupen i, a partir d’ahí, posarem en marxa les polítiques que siguen necessàries per complir amb les seues aspiracions.

Continuarem amb la tasca d’afavorir acords amb les universitats i altres centres educatius per a la realització de pràctiques formatives o per al desenvolupament de projectes de final de carrera o de cicle.

Ampliarem els convenis amb les empreses locals perquè els nostres joves que realitzen cursos a l’Aula Mentor puguen desenvolupar pràctiques formatives.

Realitzarem activitats formatives sobre temes d’interés per a la joventut.

Seguirem apostant pel servei del bus de la marxa, amb l’objectiu que els nostres joves puguen desplaçar-se sense necessitat d’agafar el cotxe per a la seua seguretat i per a la tranquil·litat de les famílies.

Col·laborarem amb la Unió de Joves, com hem fet fins ara, en la realització d’activitats.

Potenciarem tots els serveis adreçats a la infància, com podreu veure al nostre programa electoral, perquè els joves que sigueu pares i mares sentiu que l’Ajuntament està al vostre costat i que participa amb vosaltres en l’objectiu d’aconseguir la millor educació per als infants.

Treballarem incansablement en la dinamització del poble per crear les condicions que afavorisquen la generació d’oportunitats laborals i professionals al municipi.

Perquè hem treballat de manera intensa pel nostre poble, com bé reflexa l’edició especial del Santmatevà que hem repartit casa per casa aquests dies, i perquè tenim moltes ganes de continuar deixant-nos la pell per fer de Sant Mateu un poble millor per viure i per conviure, et demane el vot per a la candidatura del PSPV – PSOE per a les eleccions del 24 de maig, tot i que no pretenc quedar-me ahí.

Vull aprofitar aquestes línies per convidar-te a participar en la vida local durant els propers 4 anys perquè volem comptar amb la teua veu, amb les teues propostes, amb les teues idees i amb les teues inquietuds. Perquè volem governar amb les persones.

Moltes gràcies per la teua atenció.

Atentament,

Ana Besalduch Besalduch

Candidata del PSPV – PSOE a l’Alcaldia de Sant Mateu

CAMPANYA D’IDEES

CAMPANYA EN POSITIU

EL FUTUR DE SANT MATEU ESTÀ A LES TEUES MANS!

Carta joves. Amb tu… guanya Sant Mateu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>