En defensa dels nostres Ajuntaments Després d’haver sofert una reforma regressiva de l’autonomia local per part del PP, −que hem contestat de manera alta, clara i contundent−, ara d’altres partits polítics com és el cas de Ciutadans s’apunten de manera més radical si cap a l’atac contra els Ajuntaments xicotets d’aquest país, −que són la immensa majoria−, amb una defensa de la desaparició d’aquells que tenen una població inferior als 5.000 habitants tal i com manifesten de manera inequívoca en el seu programa polític:

ADMINISTRACIONES PÚBLICAS

Fusionaremos y suprimiremos Ayuntamientos cuya población sea inferior a 5.000 habitantes.

Des del PSPV – PSOE de Sant Mateu rebutgem de manera absoluta aquest tipus de propostes populistes que ataquen allò que ens reuneix i ens uneix com a poble, que és el nostre Ajuntament; la Casa de tots en què es prenen les decisions més properes als veïns i les veïnes, amb un coneixement directe dels problemes que els afecten i les inquietuds que els mouen; el lloc des d’on es presten els serveis bàsics necessaris per a la vida de les persones; l’administració més propera que humanitza la política i crea l’espai idoni per al debat públic i democràtic.

Nosaltres, a diferència de partits com Ciutadans i el PP, volem reforçar els nostres Ajuntaments, els seus serveis i la seua capacitat de decisió política per poder dur a terme les actuacions que siguen necessàries per millorar la vida de les persones.

Sense Ajuntament, qui organitzarà les nostres festes? Qui s’ocuparà de l’escola infantil i de la neteja dels carrers? Qui vetllarà pel manteniment de l’enllumenat públic? Qui organitzarà la Fira Medieval i l’Escola d’Adults? Qui mantindrà els serveis socials? Qui escoltarà els veïns, els seus problemes, les seues inquietuds i les seues propostes?….

El Ajuntaments d’aquest país, −i sobretot els més xicotets−, són les administracions més sanejades si les comparem amb d’altres; són les que tenen al capdavant representants municipals que en la major part dels casos han de renunciar a una part de la seua vida privada per dedicar-se a treballar pel conjunt dels veïns i les veïnes, sense res més a canvi que la il·lusió per construir un poble millor i per fer més fàcil la vida de la gent. Per això és tan important que aquests regidors i regidores siguen persones que defensen i respecten la institució a la que representen, tot el contrari d’aquells que tenen com a objectiu la desaparició dels Consistoris.

Diem NO a la desaparició dels nostres Ajuntaments!

Els veïns i les veïnes de Sant Mateu NO ho consentirem!

Manifest del PSPV –PSOE Sant Mateu contra les propostes de partits com Ciutadans que defensen la desaparició dels Ajuntaments de menys de 5.000 habitants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>