Durant aquesta legislatura, el Grup Municipal Socialista de l’Ajuntament de Sant Mateu ha continuat amb la tasca de presentació de mocions per reivindicar els principals temes de caràcter social que afecten la ciutadania d’una manera directa, en un context de crisi econòmica agreujat per les retallades del PP tant des del Govern d’Espanya com des de la Generalitat Valenciana. Aquestes mocions han estat les que a continuació es relacionen:

 1. Moció per exigir a la Generalitat Valenciana el pagament endarrerit a l’Ajuntament dels programes d’ocupació PAMER i EMCORP per a la contractació de persones en situació d’atur.
 2. Moció en defensa de l’autonomia dels municipis consagrada a la nostra Constitució davant de la reforma regressiva plantejada pel PP que treia competències als Ajuntaments.
 3. Moció en defensa de la Llei de la Dependència i per denunciar els retards i/o la falta de pagament de les ajudes per part de la Generalitat Valenciana.
 4. Moció en defensa de l’autogovern i de l’Estat del Benestar davant de la política recentralitzadora del PP i de les retallades de drets socials.
 5. Moció per reclamar el pagament del deute de la Generalitat Valenciana amb l’Ajuntament de Sant Mateu que ha arribat a superar els 700.000 euros durant aquesta legislatura.
 6. Moció contra el fràcking o fractura hidràulica davant la voluntat de la Generalitat Valenciana de concedir els permisos per perforar el nostre territori.
 7. Moció contra el drama dels desnonaments en què es va acordar, entre d’altres, que cap agutzil de l’Ajuntament de Sant Mateu participarà en cap operació de llançament.
 8. Moció per adoptar mesures de protecció de l’arbre del Llidoner.
 9. Moció en defensa del dret al manteniment de les prestacions farmacèutiques davant les retallades del PP.
 10. Moció contra l’avantprojecte de reforma de l’Administració local que continua suposant un retrocés en l’autonomia i les competències dels municipis.
 11. Moció en contra de la supressió dels cicles formatius de l’Institut de Sant Mateu per part de la Generalitat Valenciana.
 12. Moció sobre Radio Televisió Valenciana i en contra del seu tancament.
 13. Moció en defensa del manteniment dels exàmens de les autoescoles a la ciutat de Vinaròs.
Mocions presentades pel grup municipal socialista de l’ajuntament de Sant Mateu durant la legislatura 2011 – 2015

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>