El Ple de l’Ajuntament de Sant Mateu, amb els vots a favor del Grup Socialista i l’abstenció del Grup Popular, va procedir a la l’aprovació del Pressupost municipal per a l’any 2012.

Tot i les dificultats a què ens sotmet el deute astronòmic de la Generalitat Valenciana i la reducció de les aportacions en Plans Provincials de la Diputació de Castelló, cal indicar que:

1. S’ha fet un gran esforç per reduir la despesa corrent del Capítol II del pressupost:

– L’estalvi en assegurances ha estat de 6000 euros.

– Les despeses de gestoria s’han reduït 5000 euros.

– Les despeses de telèfon es reduiran en 6000 euros.

– Es preveu una reducció important en les despeses de paper, fotocopiadores, tóners, etc.

– Així com les despeses d’enllumenat públic que experimentaran un estalvi estimat de 25000 euros anuals.

En este sentit, cal dir que el pressupost recull una inversió per canviar 300 llums del poble a tecnologia LED de baix consum, amb què aconseguirem un estalvi molt important ara i en el futur. Recursos addicionals que es podran invertir en d’altres conceptes.

Tot aquest control de la despesa ha estat possible gràcies a l’estudi detallat de la situació i a la negociació amb les empreses subministradores, que ha encetat el nou equip de govern.

A més a més, cal indicar que JOVENTUT i IGUALTAT tindran partida pressupostària per primera vegada en la història de Sant Mateu, amb 2500 i 1000 euros respectivament, amb la ferma voluntat d’incrementar-les en futurs exercicis pressupostaris.

En definitiva, un pressupost realista, auster en la despesa corrent i sensible amb les partides destinades a EDUCACIÓ, FORMACIÓ i PROMOCIÓ TURÍSTICA i CULTURAL del nostre municipi, ja que el desenvolupament local i la generació d’oportunitats, constitueix el seu objectiu fonamental.

Ple 27 de gener de 2012

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>