psoe

A continuació us presentem les persones que formen part de la candidatura del PSPV – PSOE per a les eleccions municipals del pròxim dia 24 de maig.

Un equip preparat, format, amb experiència de govern, amb vocació de servei públic, i amb il·lusió i força per continuar amb la tasca de fer de Sant Mateu un lloc cada dia millor per a tots i per a totes.

 1. Ana Besalduch Besalduch. 42 anys. Llicenciada en Dret i Advocada.
 2. Ivan Cristóbal Esteller Tena. 32 anys. Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració. Màster en Comunicació Política. Postgrau en Dret Local i Secretari d’Ajuntament.
 3. Lledó Pascual Montañés. 28 anys. Llicenciada en Dret. Opositora a funcionària d’Administració Local amb habilitació de caràcter nacional.
 4. Marc Esteller Cano. 35 anys. Enginyer Industrial i Professor d’Institut de Tecnologia.
 5. Amparo Granell Cano. 38 anys. Treballadora de Correus.
 6. Roberto Carlos Giner Montañez. 35 anys. Llicenciat en Ciències del Treball. Diplomat en Turisme. Màster en Qualitat, Mediambient i Salut Laboral. Cicle Superior d’Administració i Finances.
 7. José Joaquin Cano Meseguer. 43 anys. Administratiu en Administració i Direcció d’Empreses. Treballador del sector agrari.
 8. Maite Segarra Prades. 39 anys. Cicle Mitjà i Superior d’Administració i Finances. Joiera.
 9. Carlos Pascual Granell. 22 anys. Cicle Mitjà i Superior d’Administració i Finances.
 10. Manel Subirats López. 43 anys. Cicle Mitjà d’Administració i Finances. Comercial.
 11. José Antonio Hortelano Roda. 53 anys. Preparador físic fitness i professor de Ball per la Federació Espanyola d’entrenadors personals i fitness.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>